Λευκά ή καφέ αυγά; Τι λένε οι ειδικοί για τη διαφορά τους
Η γεύση, η θρεπτική αξία και οι πρακτικές συμβουλές για την κουζίνα Πολλοί καταναλωτές συχνά διστάζουν όταν καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε λευκά και καφέ αυγά. Η συζήτηση γύρω από το ποια είναι καλύτερα για κατανάλωση έχει δημιουργήσει μύθους και παρανοήσεις, όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή από ό,τι φαίνεται. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η βασική διαφορά ανάμεσα στα λευκά και στα καφέ αυγά είναι καθαρά γενετική: εξαρτάται από τη ράτσα της κότας που τα γεννά. Τα λευκά αυγά προέρχονται από κότες με λευκό φτέρωμα, ενώ τα καφέ από κόκκινες ή καφέ κότες. Ωστόσο, σε γεύση και θρεπτική αξία δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Και οι δύο τύποι περιέχουν περίπου ίδιες ποσότητες πρωτεϊνών, λιπών και βιταμινών. Εκτός από την επιλογή χρώματος, οι ειδικοί δίνουν και μερικές χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση των αυγών στην κουζίνα: Έλεγχος φρεσκάδας: Πάντα ελέγχετε την ημερομηνία λήξης και φυλάξτε τα αυγά στο ψυγείο. Βράσιμο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(256)
- Εργασία(67)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(671)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(781)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.