πριν από  1 ημέρα 8 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η γεύση, η θρεπτική αξία και οι πρακτικές συμβουλές για την κουζίνα Πολλοί καταναλωτές συχνά διστάζουν όταν καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε λευκά και καφέ αυγά. Η συζήτηση γύρω από το ποια είναι καλύτερα για κατανάλωση έχει δημιουργήσει μύθους και παρανοήσεις, όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή από ό,τι φαίνεται. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η βασική διαφορά ανάμεσα στα λευκά και στα καφέ αυγά είναι καθαρά γενετική: εξαρτάται από τη ράτσα της κότας που τα γεννά. Τα λευκά αυγά προέρχονται από κότες με λευκό φτέρωμα, ενώ τα καφέ από κόκκινες ή καφέ κότες. Ωστόσο, σε γεύση και θρεπτική αξία δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά. Και οι δύο τύποι περιέχουν περίπου ίδιες ποσότητες πρωτεϊνών, λιπών και βιταμινών. Εκτός από την επιλογή χρώματος, οι ειδικοί δίνουν και μερικές χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση των αυγών στην κουζίνα: Έλεγχος φρεσκάδας: Πάντα ελέγχετε την ημερομηνία λήξης και φυλάξτε τα αυγά στο ψυγείο. Βράσιμο...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation