Μακαρονάδα με γαρίδες: Η πιο αρωματική και εύκολη συνταγή της μεσογειακής κουζίνας
Ιδανική τόσο για ένα γρήγορο καθημερινό γεύμα όσο και για τραπέζι με καλεσμένους, αυτή η συνταγή ξεχωρίζει γιατί ετοιμάζεται σε μόλις 30 λεπτά και εντυπωσιάζει με την απλότητά της Η μακαρονάδα με γαρίδες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, καθώς συνδυάζει τη φρεσκάδα της θάλασσας με τη λεπτή γεύση του σκόρδου, του λεμονιού και του μαϊντανού.Συστατικά για 4 μερίδες 400 γρ. ξηρά ζυμαρικά (linguini, ταλιατέλες ή σπαγγέτι) 350 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και αποφλοιωμένες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 120 ml λευκό κρασί (προαιρετικά) 150 γρ. ντοματίνια (προαιρετικά) Ξύσμα από 1 λεμόνι 1 χούφτα φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Λίγο τσίλι (νιφάδες ή τριμμένο), αν θέλετε πιο πικάντικο αποτέλεσμαΒήμα-Βήμα Εκτέλεση Βράσιμο ζυμαρικών Σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράστε τα ζυμαρικά al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρισμα γαρίδων Σε μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(74)
- Άμυνα(46)
- Αστυνομικά(29)
- Εκπαίδευση(304)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(565)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(681)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.