Μακαρονάδα με κεφτεδάκια σε κόκκινη σάλτσα
Αν και δείχνει περίπλοκη, στην πραγματικότητα είναι μια απλή και απολαυστική συνταγή που μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε στο σπίτι. Υλικά: 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 αυγό μεσαίου μεγέθους 2 κ.σ. τριμμένο ψωμί (φρέσκο ή ξερό) 1 κ.γ. αποξηραμένα μυρωδικά 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι 400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες κονσέρβας 1 κ.γ. αποξηραμένα μυρωδικά 1 κ.γ. ζάχαρη 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ. σπαγγέτι Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον κιμά με το αυγό, το ψωμί, τα μυρωδικά και το σκόρδο. Ζυμώστε καλά μέχρι να έχετε ομοιογενές μείγμα, αλατοπιπερώστε και πλάστε περίπου 10 κεφτεδάκια. Τοποθετήστε τα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά. Σε βαθύ τηγάνι βάλτε τα ψημένα κεφτεδάκια μαζί με τις ντομάτες, τα μυρωδικά, τη ζάχαρη και το δεύτερο σκόρδο τριμμένο. Αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα. Βράστε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(18)
- Αστυνομικά(13)
- Εκπαίδευση(160)
- Εργασία(65)
- Θρησκεία(14)
- Κοινωνία(424)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(496)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.