Μανιτάρια:: Πώς να μαγειρέψετε σωστά πορτομπέλο, πλευρώτους, αγαρικά και λεντινούλες
Από την απλή σοταρισμένη εκδοχή μέχρι το γεμιστό φούρνου και τις gourmet σάλτσες. Τα καλλιεργούμενα μανιτάρια έχουν εδραιωθεί στις κουζίνες μας χάρη στη νοστιμιά, τις διατροφικές τους ιδιότητες και το προσιτό τους κόστος. Από τα κλασικά αγαρικά μέχρι τα αρωματικά σιτάκε (ή λεντινούλες), κάθε είδος έχει τις δικές του γευστικές ιδιαιτερότητες και μαγειρικές απαιτήσεις. Ας γνωρίσουμε τα τέσσερα πιο διαδεδομένα είδη και πώς να τα αξιοποιήσουμε σωστά: Αγαρικά (λευκά μανιτάρια): Πολυχρηστικά και ευέλικτα Τα πιο διαδεδομένα στην αγορά, τα λευκά μανιτάρια ή αγαρικά, έχουν ήπια γεύση και ουδέτερο άρωμα. Ιδανικά για σοτάρισμα, σούπες ή σάλτσες, αλλά όχι για τηγάνισμα, που αλλοιώνει τη σύστασή τους. Μπορούν να μαγειρευτούν και στον φούρνο. Ένα έξυπνο γευστικό tip είναι να τα συνδυάσετε με λίγα αποξηραμένα άγρια μανιτάρια (πορτσίνι, μορχέλες, σιτάκε) για πιο έντονα αρώματα. Πορτομπέλο: Η ιδανική βάση για γεμιστές συνταγές Τα πορτομπέλο είναι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(254)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(617)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(742)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.