πριν από  11 ώρες 27 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από την απλή σοταρισμένη εκδοχή μέχρι το γεμιστό φούρνου και τις gourmet σάλτσες. Τα καλλιεργούμενα μανιτάρια έχουν εδραιωθεί στις κουζίνες μας χάρη στη νοστιμιά, τις διατροφικές τους ιδιότητες και το προσιτό τους κόστος. Από τα κλασικά αγαρικά μέχρι τα αρωματικά σιτάκε (ή λεντινούλες), κάθε είδος έχει τις δικές του γευστικές ιδιαιτερότητες και μαγειρικές απαιτήσεις. Ας γνωρίσουμε τα τέσσερα πιο διαδεδομένα είδη και πώς να τα αξιοποιήσουμε σωστά: Αγαρικά (λευκά μανιτάρια): Πολυχρηστικά και ευέλικτα Τα πιο διαδεδομένα στην αγορά, τα λευκά μανιτάρια ή αγαρικά, έχουν ήπια γεύση και ουδέτερο άρωμα. Ιδανικά για σοτάρισμα, σούπες ή σάλτσες, αλλά όχι για τηγάνισμα, που αλλοιώνει τη σύστασή τους. Μπορούν να μαγειρευτούν και στον φούρνο. Ένα έξυπνο γευστικό tip είναι να τα συνδυάσετε με λίγα αποξηραμένα άγρια μανιτάρια (πορτσίνι, μορχέλες, σιτάκε) για πιο έντονα αρώματα. Πορτομπέλο: Η ιδανική βάση για γεμιστές συνταγές Τα πορτομπέλο είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation