Μανιτάρια: Τα μυστικά για το τέλειο μαγείρεμα
Θα εντυπωσιάσετε όλους τους καλεσμένους Τα μανιτάρια αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη διατροφή, ειδικά για όσους ακολουθούν βίγκαν διατροφή. Στην ελληνική κουζίνα, τα καλλιεργούμενα μανιτάρια έχουν αποκτήσει δημοτικότητα, ενώ στα καταστήματα κυκλοφορούν τέσσερα βασικά είδη: αγαρικά, πορτομπέλο, πλευρώτους και λεντινούλα. Τα τελευταία χρόνια, τα ελληνικά πλευρώτους και η λεντινούλα (ή σιτάκε) έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω της γεύσης τους. Όσο για το καθάρισμα, παρά τον μύθο ότι τα μανιτάρια δεν πρέπει να πλένονται, ο καλύτερος τρόπος είναι να τα ξεπλένετε με νερό πριν τη χρήση, για να απομακρύνετε χώματα. Μαγειρικές τεχνικές Το σοτάρισμα είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος για τα αγαρικά, πορτομπέλο και λεντινούλες. Τα μανιτάρια μαγειρεύονται σε λίγη λιπαρή ουσία μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους, προσθέτοντας τελικά ζωμό ή κρασί για να δημιουργηθεί η σάλτσα. Αν τα μανιτάρια μπαίνουν σε πιάτο με κρέας, προσθέτουμε τα τελευταία 20 λεπτά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(70)
- Αστυνομικά(85)
- Εκπαίδευση(161)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(457)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.