Μαρμελάδα πορτοκάλι στο πι και φι: Έτοιμη σε μόλις 30 λεπτά
Η πιο εύκολη, αρωματική και χειμωνιάτικη συνταγή με μέλι και κανέλα Με τα πρώτα πορτοκάλια να κατακλύζουν τις αγορές τον Νοέμβριο, ανοίγει η εποχή για τα πιο ζουμερά και αρωματικά εσπεριδοειδή. Αν και τα πορτοκάλια τα απολαμβάνουμε συχνά ως φρέσκο χυμό, μπορούν να μεταμορφωθούν σε δεκάδες λαχταριστές παρασκευές-με κορυφαία, φυσικά, τη μαρμελάδα. Η μαρμελάδα πορτοκάλι διαφέρει από τις κλασικές, όπως της φράουλας ή του βερίκοκου, γιατί έχει πιο πηχτή υφή και μια χαρακτηριστική, ελαφρώς πικρή επίγευση που την κάνει μοναδική. Το ξύσμα απογειώνει τα αρώματα και τα μπαχαρικά προσθέτουν βάθος και ζεστασιά. Με τη συνταγή που ακολουθεί, μπορείτε να την ετοιμάσετε εύκολα, γρήγορα και να γεμίσετε το σπίτι με τη γοητευτική μυρωδιά του χειμώνα. Υλικά (για 1 βάζο)Ξύσμα και σάρκα από 3 πορτοκάλια1 κούπα μέλι½ φλιτζάνι νερό1 ξύλο κανέλαςΜια πρέζα αλάτι1 κ.σ. χυμός λεμονιού ΕκτέλεσηΤοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός από το λεμόνι, σε μια κατσαρόλα και τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(49)
- Άμυνα(58)
- Αστυνομικά(32)
- Εκπαίδευση(266)
- Εργασία(66)
- Θρησκεία(49)
- Κοινωνία(636)
- Νομικά(13)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(672)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.