Μελιτζανοκεφτέδες με γέμιση τυρί: Ο απόλυτος μεζές για κάθε περίσταση
Αν ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να απολαύσετε τις μελιτζάνες, αυτοί οι μελιτζανοκεφτέδες με τραγανή κρούστα και λιωμένο τυρί στο εσωτερικό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/2 κόκκινο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες) 1 μεγάλη μελιτζάνα (καθαρισμένη και κομμένη σε κυβάκια) Αλάτι και πιπέρι 1 1/4 φλιτζανιού φρυγανιά (χωρισμένη σε δύο ποσότητες) 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα (τριμμένη) 2 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1/4 φλιτζανιού μαϊντανό (ψιλοκομμένο) Πιπεριά τσίλι σε νιφάδες (προαιρετικά) 1/2 φλιτζάνι κασέρι ή άλλο μαλακό τυρί (σε κυβάκια: μοτσαρέλα, γκούντα κ.ά.) Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε για μισό λεπτό μέχρι να αναδυθούν τα αρώματα. Ρίξτε την ψιλοκομμένη μελιτζάνα και μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Αν χρειαστεί, προσθέστε επιπλέον λάδι. Μεταφέρετε το μείγμα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(57)
- Αστυνομικά(92)
- Εκπαίδευση(88)
- Εργασία(73)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(435)
- Νομικά(1)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(212)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.