Mozzarella in Carrozza: Το απόλυτο ιταλικό ορεκτικό
Πρόκειται για ένα απλό αλλά γευστικό πιάτο, ιδανικό για ορεκτικό, ελαφρύ δείπνο ή ακόμα και για παιδικό σνακ. Υλικά: 10 φέτες ψωμί του τοστ 3 αυγά 4 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 300 γρ. τριμμένη φρυγανιά 200 γρ. αλεύρι Εκτέλεση: Αφαιρούμε τις κόρες από το ψωμί, κρατώντας μόνο την ψίχα. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες και την αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει η υγρασία. Τοποθετούμε δύο φέτες μοτσαρέλα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί, πιέζοντας καλά τις άκρες ώστε να κλείσουν. Παναρίζουμε τις φέτες πρώτα στο αλεύρι, μετά στο χτυπημένο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία σε ηλιέλαιο μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή υφή. Σερβίρουμε με πέστο βασιλικού, σάλτσα τσίλι, BBQ ή ό,τι άλλο προτιμάμε. Συμβουλές: Επιλέξτε ψωμί χωρίς κόρα ή μπριός για πιο αφράτη υφή. Η μοτσαρέλα πρέπει να είναι καλά στραγγισμένη για να μην ανοίξει το ψωμί κατά το τηγάνισμα. Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(279)
- Εργασία(55)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(603)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(705)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.