Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη - Η ιδανική συνταγή για καφέ ή επιδόρπιο
Είναι ιδανικά για παιδιά, για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη, αλλά και για γιορτινά κεράσματα. Αν αναζητάτε μια εύκολη, αρωματική και χωρίς γλουτένη συνταγή για να συνοδεύσετε τον καφέ ή το απογευματινό σας τσάι, τα μπισκότα αμυγδάλου του Matt Tebbutt είναι η τέλεια επιλογή. Ο διάσημος Βρετανός σεφ προτείνει μια υγιεινή και νόστιμη εκδοχή των παραδοσιακών αμυγδαλωτών, χωρίς ίχνος γλουτένης. Ιδανικά τόσο για άτομα με δυσανεξία όσο και για όσους επιθυμούν μια πιο ελαφριά λιχουδιά, αυτά τα μπισκότα συνδυάζουν απλά υλικά, φίνα υφή και πλούσια γεύση.Υλικά 4 μεσαία ασπράδια αυγών 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου 550 γρ. άχνη ζάχαρη (+ επιπλέον για πασπάλισμα) 1 πρέζα αλάτι 550 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα 100 γρ. φιλέ αμυγδάλουΕκτέλεση Προετοιμασία μείγματος: Σε επεξεργαστή τροφίμων, χτυπήστε τα ασπράδια αυγών με το εκχύλισμα αμυγδάλου, την άχνη ζάχαρη, το αλάτι και τα αλεσμένα αμύγδαλα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(17)
- Άμυνα(53)
- Αστυνομικά(107)
- Εκπαίδευση(113)
- Εργασία(83)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(471)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(411)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.