Μπισκότα κολοκύθας: Εύκολα, νόστιμα και φθινόπωρινα
Αυτά τα μπισκότα κολοκύθας είναι αφράτα, μαλακά και αρωματικά, με γλυκιά γεύση από το μέλι. Υλικά: 1 αβγό 1 κουτ. σούπας μέλι 1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου ½ φλιτζάνι αλεύρι βρώμης 1 κουτ. σούπας κανέλα ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι πουρές κολοκύθας 1 κουτ. γλυκού baking powder Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σε ένα μπολ, χτυπάμε το αβγό με το μέλι και το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον πουρέ κολοκύθας και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, ενσωματώνουμε τα άλευρα, την κανέλα και το baking powder, ανακατεύοντας με σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Με ένα κουτάλι, σχηματίζουμε τα μπισκότα πάνω στο ταψί. Ψήνουμε για 13-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(37)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(326)
- Εργασία(39)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(21)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(721)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.