Μπισκότα Oreo: Πλήρης συνταγή για σπιτικές λιχουδιές
Υλικά: 110 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 μεγάλο αυγό 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 28 γρ. σκόνη κακάο ¼ κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα ¼ κουτ. γλυκού αλάτι 60 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 57 γρ. τυρί κρέμας, σε θερμοκρασία δωματίου 230 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1½ κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος Εκτέλεση: Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ για 4-5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τον κρόκο αυγού και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά. Σε άλλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και το αλάτι. Προσθέτετε τα στερεά υλικά στο μείγμα του βουτύρου και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Σκεπάζετε τον κάδο με πλαστική μεμβράνη και βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 20-30 λεπτά. Ανοίγετε τη ζύμη με πλάστη ή πιέζοντας ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και κόβετε μικρούς δίσκους με φόρμα. Τοποθετείτε τα μπισκότα σε ταψί με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
  - Αγροτικά(9)
 - Άμυνα(46)
 - Αστυνομικά(28)
 - Εκπαίδευση(200)
 - Εργασία(50)
 - Θρησκεία(8)
 - Κοινωνία(498)
 - Νομικά(0)
 - Ομογένεια(0)
 - Πολιτική(507)
 





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.