Μπορεί το νερό να γίνει το νέο κρασί
Μπορεί το νερό να αποκτήσει την ίδια εκλεπτυσμένη θέση στο τραπέζι με ένα ποτήρι κρασί; Όλο και περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν πως ναι. Μια διεθνής σκηνή με πρωταγωνιστή το νερό Στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, τον περασμένο Απρίλιο, πραγματοποιήθηκε το Fine Water Summit, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο. Συμμετείχαν 1.100 φιάλες από 35 χώρες και την αξιολόγηση ανέλαβαν έξι διακεκριμένοι σομελιέ. Αν και τα ποτήρια τους δεν περιείχαν κρασί, αλλά καθαρό νερό, η διαδικασία ήταν εξίσου απαιτητική. Εξέτασαν τη διαύγεια, την υφή, τη γεύση και τις οσμές, ακριβώς όπως θα έκαναν σε ένα καλό cabernet. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Michael Mascha, Αυστριακό ανθρωπολόγο τροφίμων και ιδρυτή της Fine Water Society, που ζει πλέον στο Τέξας. Πάνω από 250 πιστοποιημένοι σομελιέ νερού παγκοσμίως έχουν εκπαιδευτεί από τον οργανισμό του, μαθαίνοντας λεπτομέρειες όπως πώς επηρεάζει η μεταλλικότητα τη γεύση ή πώς αλλάζει την αίσθηση το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(51)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(75)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(548)
- Νομικά(28)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(551)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.