πριν από  2 ημέρες 6 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μπορεί το νερό να αποκτήσει την ίδια εκλεπτυσμένη θέση στο τραπέζι με ένα ποτήρι κρασί; Όλο και περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν πως ναι. Μια διεθνής σκηνή με πρωταγωνιστή το νερό Στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, τον περασμένο Απρίλιο, πραγματοποιήθηκε το Fine Water Summit, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο. Συμμετείχαν 1.100 φιάλες από 35 χώρες και την αξιολόγηση ανέλαβαν έξι διακεκριμένοι σομελιέ. Αν και τα ποτήρια τους δεν περιείχαν κρασί, αλλά καθαρό νερό, η διαδικασία ήταν εξίσου απαιτητική. Εξέτασαν τη διαύγεια, την υφή, τη γεύση και τις οσμές, ακριβώς όπως θα έκαναν σε ένα καλό cabernet. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Michael Mascha, Αυστριακό ανθρωπολόγο τροφίμων και ιδρυτή της Fine Water Society, που ζει πλέον στο Τέξας. Πάνω από 250 πιστοποιημένοι σομελιέ νερού παγκοσμίως έχουν εκπαιδευτεί από τον οργανισμό του, μαθαίνοντας λεπτομέρειες όπως πώς επηρεάζει η μεταλλικότητα τη γεύση ή πώς αλλάζει την αίσθηση το...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation