Μπριζόλες με Ντοματίνια και Βαλσαμικό: Ακαταμάχητη Γεύση στο Πιάτο σας
Μια εύκολη και πεντανόστιμη πρόταση για το καθημερινό ή το κυριακάτικο τραπέζι Ζουμερές μπριζόλες, γλυκά ντοματίνια και η χαρακτηριστική γεύση του βαλσαμικού ξιδιού δημιουργούν ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και νοστιμιά. Ιδανικό για όσους θέλουν κάτι γρήγορο, αλλά εντυπωσιακό.Μπριζόλες µε ντοµατίνια και βαλσαµικόΜερίδες: 4Προετοιμασία: 10'Χρόνος: 18'-20'Βαθμός Δυσκολίας: ΕύκολοΥλικά 4 χοιρινές µπριζόλες από σπάλα, µε το κόκαλο, πάχους 2 εκ. και βάρους περίπου 200 γρ. η καθεµία 1 µέτριο κρεµµύδι, σε ψιλά καρέ 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαµικό 4 σκελίδες σκόρδου (ή όσο µας αρέσει), λιωµένες 300 γρ. ντοµατίνια, ολόκληρα 1/2 φλιτζ. τσαγιού φύλλα βασιλικού ή δυόσµου, ψιλοκοµµένα αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέρι 50 ml ελαιόλαδοΔιαδικασίαΣε ένα µεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή σε µια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουµε το µισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, ώστε να κάψει καλά, και προσθέτουµε τις µπριζόλες (αν δεν χωράνε όλες µαζί, τις ψήνουµε σε δύο δόσεις µοιράζοντας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(131)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(97)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(501)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(596)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.