Μπύρα χωρίς αλκοόλ: Είναι πράγματι τόσο αθώα όσο νομίζουμε;
Mια πρόσφατη μελέτη φέρνει στο προσκήνιο προβληματισμούς που αφορούν τις επιπτώσεις αυτών των ροφημάτων στον μεταβολισμό και την καρδιαγγειακή υγεία. Μπύρα χωρίς αλκοόλ, μια αυξανόμενη τάση Το 2023 μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο καταναλώθηκαν πάνω από 120 εκατομμύρια ποτήρια μπύρας χωρίς αλκοόλ, αριθμός αυξημένος κατά 14% μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Η ζήτηση αυξάνεται και στην Ελλάδα, καθώς πολλοί αναζητούν τρόπους να περιορίσουν την πρόσληψη αλκοόλ χωρίς να αποχωριστούν την εμπειρία της μπύρας. Αυτό που παραβλέπεται, όμως, είναι πως η απουσία αλκοόλ δεν σημαίνει αυτόματα και απουσία επιβαρυντικών ουσιών για τον οργανισμό. Η μελέτη που αποκαλύπτει τις σκιές Ερευνητές από τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες μελέτησαν τις επιπτώσεις της καθημερινής κατανάλωσης μπύρας χωρίς αλκοόλ σε 44 υγιείς νεαρούς άνδρες. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: η μία κατανάλωνε δύο φιάλες μπύρας (330ml η κάθε μία) την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες, ενώ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(131)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(97)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(501)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(596)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.