Μωσαϊκό: Ένα κλασικό γλυκό χωρίς ψήσιμο
Φτιάχνεται εύκολα, χωρίς ψήσιμο, και συνδυάζει σοκολάτα, μπισκότα και ξηρούς καρπούς σε μια πλούσια και απολαυστική γεύση. Υλικά: 250 γρ. μαύρη σοκολάτα (με περιεκτικότητα τουλάχιστον 70% σε κακάο) 250 γρ. μπισκότα (τύπου πτι μπερ) 100 γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 150 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αυγά 2 κ.σ. λικέρ αμαρέτο 2 κ.σ. κακάο σε σκόνη 75 γρ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα 75 γρ. φουντούκια, χοντροκομμένα 50 γρ. φιστίκια, χοντροκομμένα 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη, για το τελικό πασπάλισμα Εκτέλεση: Η σοκολάτα λιώνει είτε σε μπεν μαρί είτε σε φούρνο μικροκυμάτων. Αφήνεται στην άκρη να κρυώσει ελαφρά. Τα μπισκότα θρυμματίζονται με τα χέρια ή με τη βοήθεια ενός πλάστη μέσα σε σακούλα τροφίμων, χωρίς να γίνουν σκόνη. Θέλουμε μέτρια κομμάτια. Το βούτυρο και η ζάχαρη άχνη χτυπιούνται στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα, προστίθενται ένα ένα τα αυγά και στη συνέχεια το λικέρ. Το κακάο κοσκινίζεται και προστίθεται στη λιωμένη σοκολάτα. Το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(17)
- Άμυνα(53)
- Αστυνομικά(107)
- Εκπαίδευση(113)
- Εργασία(83)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(471)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(411)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.