Μωσαϊκό: Τρεις συνταγές που μας ταξιδεύουν στην παιδική μας ηλικία
Σας προτείνουμε την κλασική συνταγή που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και δύο ακόμα πρωτότυπες εκδοχές για να δώσετε νέα πνοή σε αυτό το διαχρονικό γλυκό. Εκδοχή 1: Η κλασική συνταγή Υλικά: 450 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 250 ml γάλα 180 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο 60 γρ. κακάο 30 γρ. κονιάκ Εκτέλεση: Σπάστε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια. Σε κατσαρόλα, ζεστάνετε το γάλα, τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, χωρίς να βράσει. Ρίξτε το κακάο και το κονιάκ και ανακατέψτε. Περιχύστε το μείγμα στα μπισκότα και ανακατέψτε απαλά. Μεταφέρετε σε φόρμα και βάλτε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά. Ξεφορμάρετε και κόψτε σε φέτες για σερβίρισμα. Εκδοχή 2: Με καρύδια και ζαχαρούχο γάλα Για όσους λατρεύουν την ένταση στη γεύση και την υφή, αυτή η παραλλαγή είναι ιδανική. Υλικά: 250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη 100 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. κακάο 150 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 20 ml...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(78)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(76)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(407)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(461)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.