πριν από  1 ημέρα 3 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Για να πετύχει πραγματικά μια ψαρόσουπα, χρειάζεται προσοχή σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το νερό και η σωστή πυκνότητα Το πρώτο και βασικότερο μυστικό είναι η αναλογία του νερού. Αν βάλετε υπερβολική ποσότητα, η γεύση θα αραιώσει και το αποτέλεσμα θα θυμίζει περισσότερο πατατόσουπα παρά ψαρόσουπα. Ο κανόνας είναι απλός: για τέσσερα πιάτα, περίπου 1,3 με 1,4 λίτρα νερού αρκούν. Η έντονη, πλούσια γεύση προκύπτει από το σωστό βράσιμο με λίγο νερό, ώστε να δέσουν όλα τα αρώματα του ψαριού και των λαχανικών. Επιλογή ψαριών Η επιτυχία μιας ψαρόσουπας ξεκινά από τα σωστά ψάρια. Τα ψάρια με πλούσιο κολλαγόνο, όπως η σκορπίνα, το χριστόψαρο, ο βλάχος ή η πεσκανδρίτσα, είναι ιδανικά γιατί χαρίζουν φυσική πυκνότητα και βελούδινη υφή. Αντίθετα, τα μικρότερα ψάρια, όπως οι πέρκες ή οι γύλοι, προσθέτουν γεύση αλλά όχι σώμα. Εάν θέλετε πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε μπακαλιάρο. Το μυστικό του σωστού βρασίματος Για να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation