Nutella υπό αμφισβήτηση: Χάνει τη μάχη της γεύσης και της διατροφής
Nutella: Ελάχιστα φουντούκια, φοινικέλαιο και πολλή ζάχαρη - Εργαστηριακή δοκιμή "ρίχνει" το δημοφιλές άλειμμα από τον θρόνο του Η Nutella, το πιο αναγνωρίσιμο επώνυμο άλειμμα φουντουκιού στον κόσμο, φαίνεται πως δεν διατηρεί πλέον τη θέση του αδιαφιλονίκητου ηγέτη στην κατηγορία του, σύμφωνα με πρόσφατη συγκριτική έρευνα της ιταλικής οργάνωσης καταναλωτών Altroconsumo. Η αξιολόγηση βασίστηκε σε τυφλή δοκιμή 14 προϊόντων που κυκλοφορούν στην ιταλική αγορά, λαμβάνοντας υπόψη τη γεύση, τη διατροφική αξία, τα συστατικά και την τιμή.Η δοκιμή: Νέα φαβορί στις πρώτες θέσεις Η Zaini Emilia Crema Fondente αναδείχθηκε πρώτη στην κατάταξη, χάρη στη γεμάτη γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα σε φουντούκι (25%). Μάλιστα, απέσπασε και τη διάκριση "Best Buy", συνδυάζοντας ποιότητα και προσιτή τιμή (14€/κιλό). Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Rigoni di Asiago Nocciolata, ακολουθούμενη από τη Novi, η οποία διαθέτει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φουντούκια...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(52)
- Άμυνα(29)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(226)
- Εργασία(60)
- Θρησκεία(17)
- Κοινωνία(475)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(734)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.