πριν από  1 ημέρα 11 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


οι νέες επιστημονικές μελέτες αλλάζουν τα δεδομένα για το τι είναι πραγματικά ωφέλιμο, και τι όχι. Η θετική έκπληξη του γάλακτος Μια πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Agricultural and Food Chemistry, ανατρέπει τις καθιερωμένες αντιλήψεις. Οι ερευνητές παρατήρησαν πως όταν συνδυάζονται οι πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά που υπάρχουν φυσικά στον καφέ) με τα αμινοξέα που βρίσκονται στο γάλα, δημιουργείται ένα μείγμα που ενισχύει σημαντικά την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με τα πειράματα, τα ανοσοποιητικά κύτταρα που εκτέθηκαν σε αυτόν τον συνδυασμό παρουσίασαν σχεδόν διπλάσια αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση φλεγμονών, σε σύγκριση με εκείνα που εκτέθηκαν μόνο σε πολυφαινόλες. Ο ρόλος των φλεγμονών και των πολυφαινολών Η φλεγμονή είναι μία φυσιολογική αντίδραση του σώματος σε τραυματισμούς ή επιθέσεις από μικρόβια, και παρότι είναι χρήσιμη ως άμυνα, η υπερβολική ή χρόνια φλεγμονή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation