Ο καφές κάτω από το μικροσκόπιο: Τι δείχνουν οι νέες έρευνες για τη ζάχαρη και το γάλα
οι νέες επιστημονικές μελέτες αλλάζουν τα δεδομένα για το τι είναι πραγματικά ωφέλιμο, και τι όχι. Η θετική έκπληξη του γάλακτος Μια πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Agricultural and Food Chemistry, ανατρέπει τις καθιερωμένες αντιλήψεις. Οι ερευνητές παρατήρησαν πως όταν συνδυάζονται οι πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά που υπάρχουν φυσικά στον καφέ) με τα αμινοξέα που βρίσκονται στο γάλα, δημιουργείται ένα μείγμα που ενισχύει σημαντικά την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με τα πειράματα, τα ανοσοποιητικά κύτταρα που εκτέθηκαν σε αυτόν τον συνδυασμό παρουσίασαν σχεδόν διπλάσια αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση φλεγμονών, σε σύγκριση με εκείνα που εκτέθηκαν μόνο σε πολυφαινόλες. Ο ρόλος των φλεγμονών και των πολυφαινολών Η φλεγμονή είναι μία φυσιολογική αντίδραση του σώματος σε τραυματισμούς ή επιθέσεις από μικρόβια, και παρότι είναι χρήσιμη ως άμυνα, η υπερβολική ή χρόνια φλεγμονή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(89)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(90)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(473)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(485)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.