Ο μπεσαλής οδηγός για τον τέλειο μουσακά
Μυστικά και βήματα για να πετύχετε το πιο λαχταριστό ελληνικό πιάτο. Ο μουσακάς αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα ελληνικά πιάτα, που συνδυάζει αρμονικά τις μελιτζάνες, τον μοσχαρίσιο κιμά, τη βελούδινη μπεσαμέλ και την τραγανή επιφάνεια που τον κάνει ακαταμάχητο. Παρακάτω θα βρείτε την απόλυτη συνταγή, που εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.Υλικά: Για τη βάση: 4 μεγάλες μελιτζάνες Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Αλάτι & πιπέρι Για τον κιμά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 400 γρ. ντομάτα τριμμένη ή σάλτσα ντομάτας 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί 1/2 κουταλάκι κανέλα Λίγο μοσχοκάρυδο Αλάτι & πιπέρι Για τη μπεσαμέλ: 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα 2 αυγά 150 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί (κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα) Αλάτι, πιπέρι & μοσχοκάρυδοΕκτέλεση: 1. Ετοιμάζετε τις μελιτζάνες: Κόβετε τις μελιτζάνες σε φέτες πάχους 1 εκ., τις αλατίζετε και τις αφήνετε σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(36)
- Άμυνα(45)
- Αστυνομικά(19)
- Εκπαίδευση(252)
- Εργασία(113)
- Θρησκεία(15)
- Κοινωνία(606)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(728)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.