πριν από  4 ώρες 2 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μυστικά και βήματα για να πετύχετε το πιο λαχταριστό ελληνικό πιάτο. Ο μουσακάς αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα ελληνικά πιάτα, που συνδυάζει αρμονικά τις μελιτζάνες, τον μοσχαρίσιο κιμά, τη βελούδινη μπεσαμέλ και την τραγανή επιφάνεια που τον κάνει ακαταμάχητο. Παρακάτω θα βρείτε την απόλυτη συνταγή, που εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.Υλικά: Για τη βάση: 4 μεγάλες μελιτζάνες Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Αλάτι & πιπέρι Για τον κιμά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 400 γρ. ντομάτα τριμμένη ή σάλτσα ντομάτας 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί 1/2 κουταλάκι κανέλα Λίγο μοσχοκάρυδο Αλάτι & πιπέρι Για τη μπεσαμέλ: 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα 2 αυγά 150 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί (κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα) Αλάτι, πιπέρι & μοσχοκάρυδοΕκτέλεση: 1. Ετοιμάζετε τις μελιτζάνες: Κόβετε τις μελιτζάνες σε φέτες πάχους 1 εκ., τις αλατίζετε και τις αφήνετε σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation