Οδηγός για σπιτική μαρμελάδα μπανάνα
Η μαρμελάδα μπανάνα μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη, αλλά στην πραγματικότητα είναι εύκολη στην παρασκευή, πεντανόστιμη και προσφέρει μια εξωτική νότα στο πρωινό ή το επιδόρπιο σας. Υλικά: 4 μεγάλες ώριμες μπανάνες 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη Χυμός και ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι (ακέρωτο) 2 αυγά 1 κάψουλα βανίλιας ή βανιλίνη Εκτέλεση: Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις λιώνετε με πιρούνι μέχρι να γίνουν πουρές. Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, λιώνετε το βούτυρο. Προσθέτετε τις λιωμένες μπανάνες, τη ζάχαρη, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν για 8-10 λεπτά. Σε ένα μπολ, χτυπάτε ελαφρά τα αυγά με τη βανίλια. Προσθέτετε λίγο από το μείγμα μπανάνας στα αυγά για να τα θερμάνετε σταδιακά και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε τα αυγά πίσω στην κατσαρόλα με τις μπανάνες και αφήνετε να σιγοβράσει για 1-2 λεπτά, προσέχοντας να μην κοχλάσει έντονα. Αδειάζετε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένο βάζο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(279)
- Εργασία(55)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(603)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(705)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.