Οι 3 τροφές που αποφεύγει ο νευρολόγος
Τρεις τροφές που αποφεύγει αυστηρά, καθώς μπορεί να περιέχουν επικίνδυνες νευροτοξίνες ή παράσιτα που βλάπτουν τον εγκέφαλο. 1. Κατεστραμμένες κονσέρβες Μία κονσέρβα που είναι διογκωμένη, σκουριασμένη, ραγισμένη ή έχει βαθουλώματα, μπορεί να είναι επικίνδυνη. Ο Dr. Chen εξηγεί πως αυτό ενδέχεται να είναι ένδειξη μόλυνσης με βοτουλινική τοξίνη, μια από τις ισχυρότερες γνωστές νευροτοξίνες. Ακόμα και μικρή ποσότητα της μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο νευρικό σύστημα, οδηγώντας σε μυϊκή παράλυση, δυσκολία στην αναπνοή, θολή όραση και σε ορισμένες περιπτώσεις, θάνατο. Το πιο ανησυχητικό είναι πως η τοξίνη αυτή δεν έχει ούτε γεύση ούτε οσμή, ενώ το απλό μαγείρεμα ίσως να μην είναι αρκετό για να την εξουδετερώσει. 2. Μη επαρκώς ψημένο χοιρινό Το χοιρινό που δεν έχει ψηθεί καλά και ιδιαίτερα αυτό από ανεξέλεγκτες πηγές, μπορεί να φέρει επικίνδυνα παράσιτα. Η σοβαρότερη απειλή είναι η νευροκυστικέρκωση, μια παρασιτική μόλυνση που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(12)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(25)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(607)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(362)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.