Ομελέτα φούρνου με φέτα και ντοματίνια: Μια εύκολη και πεντανόστιμη ιδέα για κάθε ώρα
Μια απλή ομελέτα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα πλήρες, γευστικό γεύμα, γεμάτο ελληνικό χαρακτήρα. Υλικά: 4 αυγά 200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε φέτες 200 γρ. φέτα βαρελίσια, χοντροτριμμένη 200 γρ. ντοματίνια 2 πρέζες ρίγανη 4 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C (αέρα). Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα ταψί ή τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο, απλώνουμε το λουκάνικο και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα των αυγών, σκορπίζουμε τη φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει.Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(60)
- Θρησκεία(35)
- Κοινωνία(544)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(5)
- Πολιτική(564)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.