Ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια για extra ενέργεια
Αν λατρεύετε το αυγό στο πρωινό σας αλλά έχετε κουραστεί από την επανάληψη της ίδιας γεύσης, αυτή η ομελέτα με σπανάκι και μανιτάρια θα γίνει η νέα σας αγαπημένη επιλογή. Υλικά 200 γρ μανιτάρια 130 ml ασπράδια αυγών 40 γρ σπανάκι 1 ολόκληρο αυγό ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο Σκόρδο κατά προτίμηση Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, όσο θέλετε Μαγειρικό σπρέι ελαιόλαδου Εκτέλεση Σε ένα μπολ, ανακατεύετε με ραβδομπλέντερ το ολόκληρο αυγό, τα ασπράδια και το σπανάκι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αρωματίστε το μείγμα με σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι ελαφρά ψεκασμένο με μαγειρικό σπρέι και ψήνετε την ομελέτα από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί σωστά. Σε άλλο τηγάνι, προσθέστε λίγο λάδι, σοτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, αλατοπιπερώστε και αφήστε τα να μαλακώσουν και να βγάλουν τα αρώματά τους. Σερβίρετε την ομελέτα ζεστή, συνοδευόμενη από τα σοταρισμένα μανιτάρια και κρεμμύδι. Διατροφική...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(37)
- Αστυνομικά(51)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(75)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(548)
- Νομικά(28)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(551)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.