Παγωτό ή Gelato; Τι πρέπει να ξέρεις για να τα ξεχωρίζεις
Με το καλοκαίρι να έχει μπει δυναμικά, οι παγωμένες απολαύσεις έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα ζαχαροπλαστεία και στα καταστήματα εστίασης. Γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα; Η διαφορά δεν είναι απλώς γλωσσική. Αντιθέτως, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις βασικοί παράγοντες που τα ξεχωρίζουν: η ποσότητα του αέρα που ενσωματώνεται κατά την παρασκευή, το ποσοστό λιπαρών και η θερμοκρασία σερβιρίσματος. Gelato: Το ιταλικό "παγωτό" Το gelato, το ιταλικό αγαπημένο, έχει γίνει διάσημο για την πλούσια και βελούδινη υφή του. Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ιταλία συχνά το δοκιμάζουν σε γεύσεις-θρύλους όπως φιστίκι και stracciatella. Ωστόσο, η αυθεντική εκδοχή είναι διαφορετική από το κλασικό παγωτό που έχουμε συνηθίσει. Σύμφωνα με ειδικούς, το gelato φτιάχνεται με πιο αργή ανάδευση που το κάνει πιο συμπαγές και πυκνό, καθώς εγκλωβίζει λιγότερο αέρα. Πώς ξεχωρίζουμε το αυθεντικό gelato; Ένας απλός τρόπος είναι να προσέξουμε τα χρώματα: το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(78)
- Εκπαίδευση(128)
- Εργασία(76)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(407)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(461)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.