Πανακότα: Η συνταγή με τις σωστές αναλογίες για τέλειο αποτέλεσμα
Αν ψάχνετε μια εύκολη συνταγή για ένα γλυκό, παρακάτω σας παρουσιάζουμε την παρακάτω συνταγή πανακότας Η πανακότα είναι ένα αγαπημένο ιταλικό γλυκό. Η συνταγή αυτή είναι απλή και απολαυστική, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία γεύσης και υφής, ιδανική για οποιονδήποτε επιθυμεί ένα ελαφρύ και γευστικό επιδόρπιο. Αν ψάχνετε μια εύκολη συνταγή για ένα γλυκό, παρακάτω σας παρουσιάζουμε την παρακάτω συνταγή πανακότας.Υλικά 2 κ. σ. νερό 1 κ. σ. ζελατίνη σε σκόνη χωρίς γεύση 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα 1/4 φλ. τσαγιού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου 1 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας Μια πρέζα αλάτι Για τη γαρνιτούρα: 10- 12 φράουλες, κομμένες σε λεπτές φέτες, 2 κ. σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμουΕκτέλεσηΤοποθετήστε το νερό σε ένα μικρό μπολ. Πασπαλίστε από πάνω τη ζελατίνη και αφήστε την να διαλυθεί για 5 λεπτά.Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το μέλι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ζεστάνετε το μείγμα και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(37)
- Εκπαίδευση(279)
- Εργασία(55)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(603)
- Νομικά(2)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(705)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.