Πάτρα: Μελομακάρονα και δίπλες από τον Οκτώβριο! "Ξεκινήσαμε έναν μήνα νωρίτερα από πέρυσι"
Αυξημένη η ζήτηση σταθερές οι τιμές "Ξεκινήσαμε την παραγωγή των χριστουγεννιάτικων γλυκών έναν μήνα νωρίτερα από πέρυσι και υπάρχει ζήτηση από τον κόσμο", λέει στο thebest.gr ο Αντώνης Δημακόπουλος, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Γλυκοτεχνίες στην Πάτρα. Όπως εξηγεί, "έχουμε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουμε μελομακάρονα και δίπλες, ενώ υπάρχουν και παραγγελίες", κάτι που δείχνει πως οι γιορτινές προετοιμασίες για αρκετούς Πατρινούς έχουν ξεκινήσει νωρίς. Παράλληλα, παρατηρείται και αυξημένη ζήτηση για το γαλακτομπούρεκο, που παραμένει σταθερή επιλογή για πολλούς. Σταθερές τιμές - Προτίμηση στην παράδοση Παρά το αυξημένο κόστος λειτουργίας, οι τιμές των γλυκών δεν έχουν αλλάξει. "Διατηρήσαμε τις περσινές τιμές γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Θέλουμε ο καταναλωτής να μπορεί να πάρει τα γλυκά του χωρίς πίεση", σημειώνει ο κ. Δημακόπουλος. Σε επίπεδο γεύσεων, το κοινό συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη στα κλασικά. "Ο κόσμος προτιμά τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(12)
- Εκπαίδευση(220)
- Εργασία(24)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(483)
- Νομικά(16)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(662)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.