Πικάντικα κεφτεδάκια με ντομάτα και βαλσάμικο
Αν θέλετε να ανανεώσετε τη γεύση των παραδοσιακών κεφτέδων, αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει. Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (ή μίξη με χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο ή τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 3 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος ½ - 1 κ.γ. μπούκοβο, ανάλογα με την ένταση που επιθυμείτε ½ κ.γ. κύμινο (προαιρετικό) Αλάτι και πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 800 γρ. ντομάτες κονσέρβα (ή φρέσκες, ώριμες και τριμμένες) 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι (ή λίγο παραπάνω, αν προτιμάτε πιο γλυκόξινη γεύση) 1 κ.γ. ζάχαρη ½ κ.γ. μπούκοβο (ή κατά προτίμηση) 1 φύλλο δάφνης Αλάτι και πιπέρι Φρέσκος βασιλικός ή μαϊντανός για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Σε ένα μπολ, αναμείξτε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια. Ζυμώστε απαλά, χωρίς υπερβολή, ώστε να παραμείνουν αφράτα. Πλάστε σε μικρές μπαλίτσες, διαμέτρου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(81)
- Αστυνομικά(91)
- Εκπαίδευση(147)
- Εργασία(118)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(414)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(486)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.