πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πολλοί καταφεύγουν στην κατάψυξη για να δροσίσουν γρήγορα τα αγαπημένα τους αλκοολούχα ποτά, όμως αυτή η μέθοδος σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση τους. Ποια ποτά δεν αντέχουν το ψύχος της κατάψυξης; Τζιν: Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μειώνουν τα αρωματικά χαρακτηριστικά του και αποδυναμώνουν τη γεύση του. Ιδανικά, το τζιν πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Αν θέλετε να το παγώσετε, καλύτερα να το βάλετε στο ψυγείο. Τεκίλα: Αν και λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ δεν παγώνει τελείως, το κρύο μειώνει τα αρώματά της. Η παρατεταμένη παραμονή στην κατάψυξη καταστρέφει την πολυπλοκότητα της γεύσης. Ουίσκι, ρούμι και κονιάκ: Τα σκούρα αυτά ποτά τείνουν να θολώνουν στην κατάψυξη και χάνουν τα ιδιαίτερα αρωματικά τους στοιχεία. Ειδικοί προτείνουν να αποφεύγεται η κατάψυξη, ειδικά αν πρόκειται για ποτά υψηλής ποιότητας. Ποια αλκοολούχα είναι πιο ανθεκτικά στην κατάψυξη; Βότκα: Χάρη στη γεύση της, η βότκα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation