Ποια αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη
Πολλοί καταφεύγουν στην κατάψυξη για να δροσίσουν γρήγορα τα αγαπημένα τους αλκοολούχα ποτά, όμως αυτή η μέθοδος σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση τους. Ποια ποτά δεν αντέχουν το ψύχος της κατάψυξης; Τζιν: Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μειώνουν τα αρωματικά χαρακτηριστικά του και αποδυναμώνουν τη γεύση του. Ιδανικά, το τζιν πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Αν θέλετε να το παγώσετε, καλύτερα να το βάλετε στο ψυγείο. Τεκίλα: Αν και λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ δεν παγώνει τελείως, το κρύο μειώνει τα αρώματά της. Η παρατεταμένη παραμονή στην κατάψυξη καταστρέφει την πολυπλοκότητα της γεύσης. Ουίσκι, ρούμι και κονιάκ: Τα σκούρα αυτά ποτά τείνουν να θολώνουν στην κατάψυξη και χάνουν τα ιδιαίτερα αρωματικά τους στοιχεία. Ειδικοί προτείνουν να αποφεύγεται η κατάψυξη, ειδικά αν πρόκειται για ποτά υψηλής ποιότητας. Ποια αλκοολούχα είναι πιο ανθεκτικά στην κατάψυξη; Βότκα: Χάρη στη γεύση της, η βότκα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(122)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(441)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(366)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.