πριν από  3 ημέρες 10 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η αλήθεια είναι πως όλα εξαρτώνται από το είδος του κρέατος, την ποσότητα που καταναλώνουμε και φυσικά τον τρόπο μαγειρέματός του. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα είδη κρέατος που προτιμούν οι ειδικοί όταν πρόκειται για μια πιο υγιεινή διατροφή: 1. Άπαχα κομμάτια κρέατος Το βασικό κριτήριο για την υγιεινή κατανάλωση κρέατος είναι το χαμηλό ποσοστό λίπους. Επέλεξε κομμάτια που περιέχουν λιγότερο από 10 γραμμάρια λίπους ανά μερίδα και αφαίρεσε ορατό λίπος και πέτσα πριν το μαγείρεμα. Το ψήσιμο στη σχάρα ή στον φούρνο είναι προτιμότερο, καθώς επιτρέπει στο λίπος να στραγγίζει και δεν απαιτεί πρόσθετα λιπαρά. 2. Γαλοπούλα Μπορεί να μην είναι το πιο γευστικό κρέας, όμως η γαλοπούλα ξεχωρίζει για τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε λιπαρά, ειδικά αν προτιμήσεις το στήθος χωρίς πέτσα. Παρέχει σημαντικές ποσότητες βιταμίνης Β6 και νιασίνης, δύο θρεπτικά στοιχεία που υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς, ενισχύουν το νευρικό σύστημα και συμβάλλουν...

πριν από  2 ημέρες 13 ώρες

Η αλήθεια είναι πως όλα εξαρτώνται από το είδος του κρέατος, την ποσότητα που καταναλώνουμε και φυσικά τον τρόπο μαγειρέματός του. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα είδη κρέατος που προτιμούν οι ειδικοί όταν πρόκειται για μια πιο υγιεινή διατροφή: 1. Άπαχα κομμάτια κρέατος Το βασικό κριτήριο για την υγιεινή κατανάλωση κρέατος είναι το χαμηλό ποσοστό λίπους. Επέλεξε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation