πριν από  6 ώρες 19 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σύμφωνα με ειδικούς στη διατροφή και την αποθήκευση τροφίμων, υπάρχουν ορισμένα που όχι μόνο δεν ωφελούνται από την ψύξη, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν τη γεύση και την ποιότητά τους. Ντομάτες Η ψύξη αφαιρεί από τις ντομάτες τη χαρακτηριστική τους γεύση. Αν και δεν αλλάζει η σύστασή τους, το κρύο σταματά τη δημιουργία εκείνων των πτητικών ουσιών που ευθύνονται για το άρωμα και τη νοστιμιά τους. Αγγούρια, μελιτζάνες και πιπεριές Τα λαχανικά αυτά είναι ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες. Το ψυγείο μπορεί να προκαλέσει μαλακώματα, σκουρόχρωμα στίγματα και ακόμα και σάπισμα. Ξηρά κρεμμύδια και σκόρδα Σε αντίθεση με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ξερά κρεμμύδια και τα σκόρδα δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο, καθώς η υγρασία τα χαλάει πιο γρήγορα. Προτιμούν δροσερά, καλά αεριζόμενα μέρη. Γι' αυτό άλλωστε συχνά τα βρίσκουμε σε δίχτυ, ώστε να "αναπνέουν". Πατάτες και γλυκοπατάτες Οι πατάτες και οι γλυκοπατάτες αλλοιώνονται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation