Ποια ψάρια και θαλασσινά αξίζει να βάλουμε στη διατροφή μας
Η κατανάλωση ψαριών και θαλασσινών είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Τα πιο ωφέλιμα ψάρια και θαλασσινά Σολομός Πλούσιος σε ωμέγα-3 και πρωτείνη, συμβάλλει στην υγεία καρδιάς και εγκεφάλου. Ο άγριος σολομός περιέχει περισσότερα ωφέλιμα λιπαρά, αλλά καλό είναι να προτιμάμε είδη που δεν απειλούνται. Ο καπνιστός σολομός χρειάζεται μέτρο λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε νάτριο. Σκουμπρί Έχει πολλά καλά λιπαρά, πρωτείνες και σελήνιο. Διατίθεται σε διάφορες μορφές, αλλά η συχνή κατανάλωση καπνιστού σκουμπριού δεν συνιστάται. Μπακαλιάρος Ελαφρύ ψάρι με χαμηλά λιπαρά και υψηλή πρωτείνη, πλούσιο σε βιταμίνη Β12, που ενισχύει το νευρικό σύστημα. Πέστροφα Εξαιρετική πηγή βιταμίνης Β12 και βιταμίνης D, μόλις μία μερίδα καλύπτει πλήρως τις ημερήσιες ανάγκες. Σαρδέλες Οικονομικές και θρεπτικές, πλούσιες σε ασβέστιο όταν καταναλώνονται με τα κόκαλα τους. Καβούρι Με χαμηλά λιπαρά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(31)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(242)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(17)
- Κοινωνία(541)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(828)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.