Ποια ψάρια και θαλασσινά είναι τα πιο υγιεινά - Τι να προσέξετε
Μελέτες σε πάνω από 1,5 εκατομμύριο άτομα δείχνουν ότι η συστηματική κατανάλωση ψαριών μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου και καρδιοπαθειών. Η τακτική κατανάλωση ψαριών και θαλασσινών αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για την υγεία του εγκεφάλου, της καρδιάς και των ματιών. Πέρα από τη νοστιμιά και την ευκολία στην παρασκευή τους, τα θαλασσινά είναι πλούσια σε ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά όπως πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες και κυρίως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα ωμέγα-3 (EPA και DHA) είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα που δεν μπορεί να συνθέσει το σώμα μας και πρέπει να τα προσλαμβάνουμε από τη διατροφή. Συμβάλλουν στη μείωση των φλεγμονών, την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την όραση και την καρδιοαγγειακή υγεία. Μελέτες σε πάνω από 1,5 εκατομμύριο άτομα δείχνουν ότι η συστηματική κατανάλωση ψαριών μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου και καρδιοπαθειών.Πόσο συχνά πρέπει να καταναλώνουμε θαλασσινά; Οι υγειονομικές αρχές συνιστούν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(52)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(112)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(492)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(441)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.