Ποια ψάρια να αποφεύγουμε στη διατροφή μας και γιατί
Κάποια είδη μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες ή να συμβάλλουν σε προβλήματα υγείας όταν καταναλώνονται συχνά. Ας δούμε ποια ψάρια καλό είναι να αποφεύγουμε ή να καταναλώνουμε με μέτρο. 1. Σολομός ιχθυοτροφείου Αν και ο σολομός είναι γνωστός για τα καλά του λιπαρά, ο σολομός που προέρχεται από ιχθυοτροφεία διαφέρει σημαντικά από τον άγριο. Έχει συχνά χαμηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 και μπορεί να περιέχει τοξικές ουσίες που σχετίζονται με διαταραχές στο ανοσοποιητικό και στο ενδοκρινικό σύστημα. Επίσης, πολλές φορές εκτρέφεται με αντιβιοτικά ή φάρμακα. 2. Γατόψαρο Το γατόψαρο είναι ιδιαίτερα νόστιμο, αλλά περιέχει υψηλά ποσοστά ωμέγα-6 λιπαρών, τα οποία σε υπερβολή μπορεί να ενισχύσουν φλεγμονές στον οργανισμό. Επιπλέον, το λίπος του βρίσκεται κυρίως στο δέρμα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά σε άτομα με καρδιολογικά προβλήματα. 3. Σκουμπρί Το σκουμπρί είναι πλούσιο σε λιπαρά, όμως αποτελεί ψάρι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(10)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(551)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(484)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.