Ποιο είναι το σωστό κόψιμο της πίτσας: Γιατί οι περισσότεροι το κάνουμε λάθος
Ένας ειδικός στην παρασκευή πίτσας αποκαλύπτει ότι ίσως όλη μας τη ζωή κόβουμε την πίτσα με τον λάθος τρόπο. Ο Νταβίντε Αρτζεντίνο, Ιταλός pizzaiolo που έχει κερδίσει τον τίτλο της "καλύτερης ζύμης πίτσας στον κόσμο", υποστηρίζει ότι κανένας στη Νάπολη, τη γενέτειρα της πίτσας, δεν χρησιμοποιεί τον γνωστό τροχό κοπής πίτσας. Ο διάσημος σεφ, που σήμερα εργάζεται στη Forbici, μια νέα ναπολιτάνικη πιτσαρία στο Μάντσεστερ, εξηγεί ότι το κλασικό κόψιμο της πίτσας σε τριγωνικά κομμάτια με τον τροχό είναι στην πραγματικότητα ένας αμερικανικός τρόπος σερβιρίσματος, όχι ο παραδοσιακός ιταλικός. Η αυθεντική μέθοδος: με ψαλίδι Στην Ιταλία, και ιδιαίτερα στη Νάπολη, το ψαλίδι είναι το αγαπημένο εργαλείο για το κόψιμο της πίτσας. Σύμφωνα με τον Αρτζεντίνο, η πίτσα συνήθως σερβίρεται ολόκληρη και κόβεται σε τέταρτα με ψαλίδι πριν διπλωθεί. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται η γεύση και η υφή της αφράτης, σπογγώδους κόρας που έχει προκύψει από ώρες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(102)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(82)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(420)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(309)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.