πριν από  4 ώρες 9 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένας ειδικός στην παρασκευή πίτσας αποκαλύπτει ότι ίσως όλη μας τη ζωή κόβουμε την πίτσα με τον λάθος τρόπο. Ο Νταβίντε Αρτζεντίνο, Ιταλός pizzaiolo που έχει κερδίσει τον τίτλο της "καλύτερης ζύμης πίτσας στον κόσμο", υποστηρίζει ότι κανένας στη Νάπολη, τη γενέτειρα της πίτσας, δεν χρησιμοποιεί τον γνωστό τροχό κοπής πίτσας. Ο διάσημος σεφ, που σήμερα εργάζεται στη Forbici, μια νέα ναπολιτάνικη πιτσαρία στο Μάντσεστερ, εξηγεί ότι το κλασικό κόψιμο της πίτσας σε τριγωνικά κομμάτια με τον τροχό είναι στην πραγματικότητα ένας αμερικανικός τρόπος σερβιρίσματος, όχι ο παραδοσιακός ιταλικός. Η αυθεντική μέθοδος: με ψαλίδι Στην Ιταλία, και ιδιαίτερα στη Νάπολη, το ψαλίδι είναι το αγαπημένο εργαλείο για το κόψιμο της πίτσας. Σύμφωνα με τον Αρτζεντίνο, η πίτσα συνήθως σερβίρεται ολόκληρη και κόβεται σε τέταρτα με ψαλίδι πριν διπλωθεί. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται η γεύση και η υφή της αφράτης, σπογγώδους κόρας που έχει προκύψει από ώρες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation