Ποιο τηγάνι είναι το πιο υγιεινό;
Το σωστό τηγάνι δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση των πιάτων, αλλά και την υγεία μας. 1. Ανοξείδωτο τηγάνι Τα τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά, στιβαρά και κατάλληλα για όλα τα είδη μαγειρέματος. Αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν σκουριάζουν, ενώ με σωστή φροντίδα διαρκούν πολλά χρόνια. Μειονέκτημα: Για να μη κολλήσει το φαγητό χρειάζεται αρκετό λάδι. Αν το σκεύος γρατζουνιστεί σοβαρά, πρέπει να αντικατασταθεί. 2. Τηγάνι από ανθρακούχο χάλυβα Αποτελείται από σίδηρο και μικρή ποσότητα άνθρακα, χωρίς χημικές αντικολλητικές επιστρώσεις. Όταν είναι σωστά καρυκευμένο, έχει φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες, που μειώνουν την ανάγκη για λάδι και κάνουν το μαγείρεμα πιο υγιεινό. Πλεονέκτημα: Εξαιρετικός αγωγός θερμότητας, μπορεί να φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες και καθαρίζεται εύκολα. 3. Αντικολλητικό τηγάνι Τα αντικολλητικά τηγάνια προσφέρουν εύκολο μαγείρεμα χωρίς πολύ λάδι. Ωστόσο, η επίστρωση τεφλόν μπορεί να απελευθερώσει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(33)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(251)
- Εργασία(36)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(569)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(696)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.