πριν από  5 ώρες 3 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το σωστό τηγάνι δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση των πιάτων, αλλά και την υγεία μας. 1. Ανοξείδωτο τηγάνι Τα τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά, στιβαρά και κατάλληλα για όλα τα είδη μαγειρέματος. Αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν σκουριάζουν, ενώ με σωστή φροντίδα διαρκούν πολλά χρόνια. Μειονέκτημα: Για να μη κολλήσει το φαγητό χρειάζεται αρκετό λάδι. Αν το σκεύος γρατζουνιστεί σοβαρά, πρέπει να αντικατασταθεί. 2. Τηγάνι από ανθρακούχο χάλυβα Αποτελείται από σίδηρο και μικρή ποσότητα άνθρακα, χωρίς χημικές αντικολλητικές επιστρώσεις. Όταν είναι σωστά καρυκευμένο, έχει φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες, που μειώνουν την ανάγκη για λάδι και κάνουν το μαγείρεμα πιο υγιεινό. Πλεονέκτημα: Εξαιρετικός αγωγός θερμότητας, μπορεί να φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες και καθαρίζεται εύκολα. 3. Αντικολλητικό τηγάνι Τα αντικολλητικά τηγάνια προσφέρουν εύκολο μαγείρεμα χωρίς πολύ λάδι. Ωστόσο, η επίστρωση τεφλόν μπορεί να απελευθερώσει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation