πριν από  17 ώρες 27 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σύγκριση συστατικών και θρεπτικής αξίας - πρακτικές συμβουλές για να διαλέξετε την καλύτερη επιλογή Τα βούτυρα ξηρών καρπών έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Απο ταχίνι, βούτυρο από φιστίκια, από κάσιους, από φουντούκια και πολλές ακόμα εκδοχές τους, έχουν περίοπτη θέση στην διατροφή μας για να μας χαρίσουν γεύση και θρεπτική αξία. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα πιο δημοφιλή βούτυρα απο ξηρούς καρπούς - αλείμματα (ταχίνι, φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, φουντουκοβούτυρο) για να δούμε ποιο κερδίζει την μάχη της διατροφικής αξίας ως πιο υγιεινό. Οπως γράφει η Μαριλένα Πετράκου, διαιτολόγος - διατροφολόγος, με έδρα το Κερατσίνι:Τι είναι τα βούτυρα ξηρών καρπών; Το βούτυρο ξηρού καρπού είναι ο πολτός από τον αλεσμένο ξηρό καρπό. Στην ουσία, δεν πρόκειται για βούτυρο, πχ όπως το αγελαδινό βούτυρο, αλλά για φυτικό άλειμμα του καρπού. Το γνήσιο βούτυρο καρπού είναι αγνό φυσικό προϊόν που περνάει μόνο από την διαδικασία...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation