Ποιο βούτυρο ξηρών καρπών είναι όντως το πιο "υγιεινό";
Σύγκριση συστατικών και θρεπτικής αξίας - πρακτικές συμβουλές για να διαλέξετε την καλύτερη επιλογή Τα βούτυρα ξηρών καρπών έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Απο ταχίνι, βούτυρο από φιστίκια, από κάσιους, από φουντούκια και πολλές ακόμα εκδοχές τους, έχουν περίοπτη θέση στην διατροφή μας για να μας χαρίσουν γεύση και θρεπτική αξία. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα πιο δημοφιλή βούτυρα απο ξηρούς καρπούς - αλείμματα (ταχίνι, φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο, φουντουκοβούτυρο) για να δούμε ποιο κερδίζει την μάχη της διατροφικής αξίας ως πιο υγιεινό. Οπως γράφει η Μαριλένα Πετράκου, διαιτολόγος - διατροφολόγος, με έδρα το Κερατσίνι:Τι είναι τα βούτυρα ξηρών καρπών; Το βούτυρο ξηρού καρπού είναι ο πολτός από τον αλεσμένο ξηρό καρπό. Στην ουσία, δεν πρόκειται για βούτυρο, πχ όπως το αγελαδινό βούτυρο, αλλά για φυτικό άλειμμα του καρπού. Το γνήσιο βούτυρο καρπού είναι αγνό φυσικό προϊόν που περνάει μόνο από την διαδικασία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(24)
- Εκπαίδευση(283)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(24)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(34)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(608)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.