Ποιοι ψωμί αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο
Νέα μελέτη: Οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία, αλλά και στην πορεία σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος παχέος εντέρου. Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές, όπως τα τηγανητά, τα επεξεργασμένα κρέατα και τα αναψυκτικά, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ. Τα ευρήματα υπογραμμίζουν τη σημασία της μεσογειακής διατροφής και της άσκησης στην πρόληψη και βελτίωση της επιβίωσης.Οι τροφές που συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η κατανάλωση φλεγμονωδών τροφών, όπως: άσπρο ψωμί τηγανητές πατάτες λουκάνικα αναψυκτικά συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ.Η σχέση φλεγμονής και καρκίνου Η φλεγμονή αποτελεί φυσιολογική αντίδραση του ανοσοποιητικού, αλλά η χρόνια φλεγμονή έχει συνδεθεί με πλήθος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(15)
- Εκπαίδευση(263)
- Εργασία(46)
- Θρησκεία(42)
- Κοινωνία(590)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(608)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.