πριν από  1 ημέρα 2 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νέα μελέτη: Οι φλεγμονώδεις τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία, αλλά και στην πορεία σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος παχέος εντέρου. Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι οι φλεγμονώδεις τροφές, όπως τα τηγανητά, τα επεξεργασμένα κρέατα και τα αναψυκτικά, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ. Τα ευρήματα υπογραμμίζουν τη σημασία της μεσογειακής διατροφής και της άσκησης στην πρόληψη και βελτίωση της επιβίωσης.Οι τροφές που συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η κατανάλωση φλεγμονωδών τροφών, όπως: άσπρο ψωμί τηγανητές πατάτες λουκάνικα αναψυκτικά συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου σε ασθενείς με καρκίνο παχέος εντέρου σταδίου ΙΙΙ.Η σχέση φλεγμονής και καρκίνου Η φλεγμονή αποτελεί φυσιολογική αντίδραση του ανοσοποιητικού, αλλά η χρόνια φλεγμονή έχει συνδεθεί με πλήθος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation