Ποιος είναι ο πιο υγιεινός καφές;
Μελέτες έχουν δείξει πως η μέτρια κατανάλωση, περίπου 2-3 φλιτζάνια την ημέρα, σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, καρδιοπαθειών, καρκίνου, ακόμα και κατάθλιψης Ο καφές περιέχει πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας τα κύτταρα και μειώνοντας τη φλεγμονή. Μελέτες έχουν δείξει πως η μέτρια κατανάλωση, περίπου 2-3 φλιτζάνια την ημέρα, σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, καρδιοπαθειών, καρκίνου, ακόμα και κατάθλιψης. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα είδη και οι τρόποι παρασκευής καφέ εξίσου ωφέλιμοι. Ποια μέθοδος παρασκευής είναι πιο υγιεινή Ο τρόπος που φτιάχνετε τον καφέ μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα συγκεκριμένων ουσιών, όπως τα διτερπένια λιπαρές ενώσεις που έχουν συνδεθεί με αύξηση της χοληστερίνης. Οι αφιλτράριστοι καφέδες (π.χ. ελληνικός ή γαλλικός τύπου plunging) περιέχουν σημαντικά υψηλότερες ποσότητες από αυτούς τους παράγοντες. Έρευνα μεγάλης κλίμακας στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(56)
- Άμυνα(36)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(229)
- Εργασία(52)
- Θρησκεία(17)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(33)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(486)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.