Ποπ κορν αλλιώς: Το κόλπο που απογειώνει τη γεύση του
Αυτό το απλό υλικό που έχεις ήδη στην κουζίνα σου μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά Τα ποπ κορν που τρώμε στο σινεμά είναι συνήθως πιο νόστιμα από αυτά που φτιάχνουμε στο σπίτι και αυτό οφείλεται σε ένα συγκεκριμένο συστατικό. Οι ταινίες στο σινεμά και το ποπ κορν πάνε μαζί. Είναι το Νο1 σνακ που επιλέγουμε όλοι όταν πάμε να δούμε μια ταινία είτε στο σινεμά είτε στο σπίτι μας. Δυστυχώς όμως, το νόστιμο ποπ κορν που τρώμε στο σινεμά είναι πιο ανθυγιεινό από αυτό που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι. Το "μυστικό συστατικό" που του δίνει αυτήν την κίτρινη βουτυρένια γεύση, στην πραγματικότητα δεν είναι το βούτυρο. Το ποπ κoρν του κινηματογράφου δεν περιέχει βούτυρο. Σύμφωνα με το The Healthy, αυτή η βουτυρώδης γεύση δημιουργείται από το Flavacol, "την κίτρινη σκόνη που προστίθεται κατά το σκάσιμο για να δώσει στο σνακ σας αυτό το κίτρινο βουτυρώδες χρώμα" και άλλες χημικές ουσίες. Το Flavacol είναι ένα αλάτι με γεύση βουτύρου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(70)
- Αστυνομικά(85)
- Εκπαίδευση(161)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(531)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(457)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.