Ποπ κορν: Λαχταριστό σνακ με παγίδες
Παρά τα διατροφικά του οφέλη, το ποπ κορν δεν είναι κατάλληλο για όλους. Ορισμένες ομάδες πληθυσμού πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με την κατανάλωσή του. Όχι για ευαίσθητα έντερα Για άτομα που πάσχουν από πεπτικές διαταραχές, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η νόσος του Crohn ή η ελκώδης κολίτιδα, το ποπ κορν μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες είναι πιθανό να προκαλέσει αέρια, φουσκώματα και δυσφορία, όπως επιβεβαιώνει σχετική επιστημονική μελέτη του 2012. Επιπλέον, το σκληρό περίβλημα των κόκκων ενδέχεται να ερεθίσει το πεπτικό σύστημα, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα σε περιπτώσεις φλεγμονής. Πιθανοί κίνδυνοι για άτομα με αλλεργίες Παρόλο που οι αλλεργίες στο καλαμπόκι δεν είναι συχνές, όσοι έχουν δυσανεξία ή αλλεργική αντίδραση πρέπει να αποφεύγουν το ποπ κορν. Επιπρόσθετα, τα έλαια που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα και τα καρυκεύματα, μπορεί να περιέχουν αλλεργιογόνα όπως...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(166)
- Εργασία(108)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(567)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(594)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.