πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η σύγχρονη μορφή της απέχει πολύ από το να θεωρείται υγιεινή επιλογή, κυρίως λόγω της προσθήκης ζάχαρης και της έντονης βιομηχανικής επεξεργασίας. Η προέλευση της κέτσαπ Η ιστορία της ξεκινά αιώνες πριν, από μια ασιατική σάλτσα ψαριού που Βρετανοί ναυτικοί συνάντησαν στις αρχές του 18ου αιώνα. Στην Ευρώπη, η αρχική συνταγή εξελίχθηκε σε παραλλαγές με μανιτάρια, στρείδια και καρύδια, μέχρι που ο Αμερικανός James Mease, το 1812, εισήγαγε την πρώτη εκδοχή με ντομάτες. Η γνωστή σε όλους μας κέτσαπ έγινε δημοφιλής από την εταιρεία Heinz, η οποία την εμπλούτισε με ξύδι, ζάχαρη και καρυκεύματα, δημιουργώντας έναν γευστικό συνδυασμό που περιλαμβάνει όλες τις βασικές γεύσεις: γλυκό, ξινό, αλμυρό, πικρό και umami. Τι περιέχει μια τυπική κέτσαπ Τα συστατικά ποικίλλουν ανάλογα με τη μάρκα, όμως τα βασικά είναι: Πολτοποιημένες ντομάτες (σε υψηλή περιεκτικότητα)

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation