Πόσο επιβαρυντική είναι η κέτσαπ για τη διατροφή μας;
Η σύγχρονη μορφή της απέχει πολύ από το να θεωρείται υγιεινή επιλογή, κυρίως λόγω της προσθήκης ζάχαρης και της έντονης βιομηχανικής επεξεργασίας. Η προέλευση της κέτσαπ Η ιστορία της ξεκινά αιώνες πριν, από μια ασιατική σάλτσα ψαριού που Βρετανοί ναυτικοί συνάντησαν στις αρχές του 18ου αιώνα. Στην Ευρώπη, η αρχική συνταγή εξελίχθηκε σε παραλλαγές με μανιτάρια, στρείδια και καρύδια, μέχρι που ο Αμερικανός James Mease, το 1812, εισήγαγε την πρώτη εκδοχή με ντομάτες. Η γνωστή σε όλους μας κέτσαπ έγινε δημοφιλής από την εταιρεία Heinz, η οποία την εμπλούτισε με ξύδι, ζάχαρη και καρυκεύματα, δημιουργώντας έναν γευστικό συνδυασμό που περιλαμβάνει όλες τις βασικές γεύσεις: γλυκό, ξινό, αλμυρό, πικρό και umami. Τι περιέχει μια τυπική κέτσαπ Τα συστατικά ποικίλλουν ανάλογα με τη μάρκα, όμως τα βασικά είναι: Πολτοποιημένες ντομάτες (σε υψηλή περιεκτικότητα)
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(4)
- Αστυνομικά(11)
- Εκπαίδευση(234)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(530)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(311)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.