πριν από  6 ώρες 36 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το μαγαζί που κάνει κοντοσούβλι όπως παλιά και δουλεύει με τους δικούς του κανόνες Σε μια εποχή όπου το "σωστό" ωράριο, η εμπορικότητα και το μαζικό κοινό θεωρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις επιτυχίας, ένα σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας αποδεικνύει ότι ο κανόνας δεν είναι για όλους. Το "Γιώργος και Μάνος", στη γωνία Θεμιστοκλέους και Κωλέττη στα Εξάρχεια, λειτουργεί με δικούς του όρους και αυτοί του βγαίνουν σε καλό. Το κατάστημα κλείνει καθημερινά μετά τις 17:30 και παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα, κάνοντας τους περισσότερους να απορούν. Κι όμως, αυτό όχι μόνο δεν εμποδίζει τη λειτουργία του, αλλά την ενισχύει. Το μαγαζί διατηρεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια ένα φανατικό κοινό, με σταθερές αξίες: εκλεκτό κρέας, χειροποίητο γύρο και κοντοσούβλι με μυστική συνταγή από την Τρίπολη. Το τυλιχτό με κοντοσούβλι είναι το αδιαμφισβήτητο best seller, άλλοτε χοιρινό, άλλοτε κοτόπουλο και απαιτεί γνώσεις, τέχνη και εμπειρία. Δεν είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation