Πού βρίσκεται το σουβλατζίδικο που κάνει sold out κάθε μέρα
Το μαγαζί που κάνει κοντοσούβλι όπως παλιά και δουλεύει με τους δικούς του κανόνες Σε μια εποχή όπου το "σωστό" ωράριο, η εμπορικότητα και το μαζικό κοινό θεωρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις επιτυχίας, ένα σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας αποδεικνύει ότι ο κανόνας δεν είναι για όλους. Το "Γιώργος και Μάνος", στη γωνία Θεμιστοκλέους και Κωλέττη στα Εξάρχεια, λειτουργεί με δικούς του όρους και αυτοί του βγαίνουν σε καλό. Το κατάστημα κλείνει καθημερινά μετά τις 17:30 και παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα, κάνοντας τους περισσότερους να απορούν. Κι όμως, αυτό όχι μόνο δεν εμποδίζει τη λειτουργία του, αλλά την ενισχύει. Το μαγαζί διατηρεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια ένα φανατικό κοινό, με σταθερές αξίες: εκλεκτό κρέας, χειροποίητο γύρο και κοντοσούβλι με μυστική συνταγή από την Τρίπολη. Το τυλιχτό με κοντοσούβλι είναι το αδιαμφισβήτητο best seller, άλλοτε χοιρινό, άλλοτε κοτόπουλο και απαιτεί γνώσεις, τέχνη και εμπειρία. Δεν είναι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(71)
- Αστυνομικά(97)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(112)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(421)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(453)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.