Πουρές πατάτας: Η πιο εύκολη συνταγή για να βγαίνει πάντα αφράτος
Ο πουρές πατάτας μπορεί να φαίνεται απλός, όμως για να πετύχει πραγματικά και να είναι απολαυστικός χρειάζεται προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες. Υλικά: 750 γρ. πατάτες, καλά πλυμένες με τη φλούδα 200 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε μικρά κυβάκια 75 ml κρέμα γάλακτος Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 40 λεπτά). Όταν είναι έτοιμες, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο ώστε να τις πιάσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε καλά με ένα πιρούνι ή με πρες πουρέ, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε τις λιωμένες πατάτες σε καθαρή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε σταδιακά το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Ο πουρές είναι έτοιμος όταν αποκτήσει απαλή, αφράτη υφή και έντονη βουτυρένια γεύση. Τελειώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε ζεστό. Το μυστικό της επιτυχίας Η μεγαλύτερη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(24)
- Εκπαίδευση(283)
- Εργασία(70)
- Θρησκεία(24)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(34)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(608)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.