Πράσινο ή Χρυσό Ακτινίδιο: Ποιο ταιριάζει στο διατροφικό σας προφίλ;
Το ακτινίδιο αναλύεται: Γεύση, θρεπτική αξία και επιλογές Το ακτινίδιο μπορεί να μην είναι το πιο διάσημο φρούτο του κόσμου, όμως όσοι το γνωρίζουν, το αγαπούν για τη θρεπτική του αξία και την ιδιαίτερη γεύση του. Τα τελευταία χρόνια, η παρουσία δύο κυρίαρχων ποικιλιών -του πράσινου και του κίτρινου- έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο "γευστικό ανταγωνισμό". Ποιο υπερέχει όμως και γιατί; Πράσινο ακτινίδιο: Το κλασικό, γνώριμο φρούτο με την έντονα πράσινη σάρκα και τα μικρά μαύρα σποράκια. Ο φλοιός του είναι τραχύς, με χαρακτηριστικό χνούδι. Κίτρινο ακτινίδιο: Μια πιο πρόσφατη "άφιξη" με λεία επιδερμίδα και λαμπερή χρυσαφένια σάρκα. Αισθητικά πιο εκλεπτυσμένο, μοιάζει περισσότερο με τροπικό φρούτο. Αν ψάχνεις ένταση και δροσιά, το πράσινο ακτινίδιο προσφέρει ζωηρή οξύτητα και ένα ξεχωριστό φρουτώδες άρωμα. Έχει μια φρεσκάδα που ξυπνά τις αισθήσεις. Το χρυσό ακτινίδιο, από την άλλη, είναι για πιο γλυκά γούστα. Θυμίζει μάνγκο και ανανά, με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(12)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(138)
- Εργασία(76)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(476)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(403)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.