πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση αλουμινόχαρτου που αναγράφει "κατάλληλο για τρόφιμα". Όταν υπάρχει αμφιβολία, η λαδόκολλα αποτελεί ασφαλή και αποτελεσματική εναλλακτική. 7 Τρόφιμα που δεν πρέπει να τυλίγονται ή να ψήνονται με αλουμινόχαρτο 1. Τρόφιμα στον φούρνο μικροκυμάτων Το αλουμινόχαρτο απαγορεύεται σε μικροκύματα, καθώς προκαλεί σπινθήρες και ενδέχεται να καταστρέψει τη συσκευή. Δεν είναι επίσης κατάλληλο για φύλαξη, αφού δεν σφραγίζει αεροστεγώς. 2. Όξινες τροφές Ντομάτες, πορτοκάλια, λεμόνια και άλλα εσπεριδοειδή αντιδρούν με το αλουμίνιο, αλλοιώνοντας τη γεύση και πιθανώς περνώντας μέταλλο στο φαγητό. 3. Αλμυρά φαγητά Το αλάτι επιταχύνει τη διάβρωση του αλουμινίου. Μαρινάδες, σάλτσες σόγιας, αλμυρά κρέατα και σούπες καλό είναι να αποφεύγουν την επαφή με το αλουμινόχαρτο. 4. Πιάτα με αργό μαγείρεμα Μακράς διάρκειας ψησίματα αυξάνουν την πιθανότητα μεταφοράς μετάλλου. Προτιμήστε πυρίμαχα ή γυάλινα σκεύη για μαγειρευτά και φαγητά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation