Ψαρονέφρι στο τηγάνι με πατάτες και κρεμώδη σάλτσα
Ένα λαχταριστό και εύκολο πιάτο που ετοιμάζεται γρήγορα και ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους. Υλικά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. μικρές φρέσκες πατάτες (με τη φλούδα) 2 κομμάτια ψαρονέφρι (περίπου 700 γρ.) κομμένα σε μενταγιόν 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος), κομμένα σε λεπτές ροδέλες 4 καρότα σε λεπτές φέτες 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή άνηθο ή μαϊντανό) Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις τρίβουμε για να καθαρίσουν, χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα. Τις βράζουμε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε στη μέση. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ροδίζουμε τα κομμάτια ψαρονέφρι για 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Μόλις πάρουν ωραίο χρώμα, τα αποσύρουμε και τα κρατάμε σκεπασμένα για να διατηρηθούν ζεστά. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα πράσα και τα καρότα και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 4-5...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(42)
- Αστυνομικά(29)
- Εκπαίδευση(317)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(16)
- Κοινωνία(642)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(825)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.