πριν από  5 ώρες 38 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα λαχταριστό και εύκολο πιάτο που ετοιμάζεται γρήγορα και ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους. Υλικά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. μικρές φρέσκες πατάτες (με τη φλούδα) 2 κομμάτια ψαρονέφρι (περίπου 700 γρ.) κομμένα σε μενταγιόν 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος), κομμένα σε λεπτές ροδέλες 4 καρότα σε λεπτές φέτες 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή άνηθο ή μαϊντανό) Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις τρίβουμε για να καθαρίσουν, χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα. Τις βράζουμε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε στη μέση. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ροδίζουμε τα κομμάτια ψαρονέφρι για 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Μόλις πάρουν ωραίο χρώμα, τα αποσύρουμε και τα κρατάμε σκεπασμένα για να διατηρηθούν ζεστά. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα πράσα και τα καρότα και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 4-5...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation