πριν από  1 ημέρα 15 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η παρακάτω συνταγή με φέτα είναι εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή Η γλυκοπατάτα δεν είναι για όλα τα γούστα. Κάποιοι την αποφεύγουν, ενώ άλλοι δεν μπορούν να φανταστούν τραπέζι χωρίς αυτήν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν ψηθεί σωστά, γίνεται πεντανόστιμη. Υλικά (για 2-3 άτομα) 2 μεγάλες γλυκοπατάτες 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. πάπρικα (καπνιστή ή απλή) 1/2 κ.γ. ρίγανη ή θυμάρι Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 120 γρ. φέτα θρυμματισμένη Λίγο χυμό λεμονιού ή βαλσαμικό ξίδι για το σερβίρισμα Λίγο κόλιαντρο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο για γαρνίρισμαΕκτέλεση Προθέρμανση φούρνου: Στους 200°C στον αέρα. Προετοιμασία γλυκοπατάτας: Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες με βούρτσα, γιατί θα ψηθούν με τη φλούδα. Κόβουμε κατά μήκος στη μέση. Μαρινάρισμα: Τοποθετούμε τις γλυκοπατάτες σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε ελαιόλαδο, πάπρικα, ρίγανη ή θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. Ψήσιμο: Απλώνουμε τις γλυκοπατάτες σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation