Πώς καταστρέφουμε το κρασί χωρίς να το καταλάβουμε
Ένα εκλεκτό μπουκάλι μπορεί να χαλάσει αν δεν αποθηκευτεί σωστά - Οι συχνότερες παγίδες που πρέπει να αποφεύγονται Αν και το κρασί θεωρείται ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα προϊόντα του τραπεζιού, η συντήρησή του συχνά παραμελείται - με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο ποιοτικές φιάλες να αλλοιώνονται πριν καν ανοιχτούν. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, η σωστή αποθήκευση είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της γεύσης, των αρωμάτων και της συνολικής ποιότητας του κρασιού. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που απειλούν την καλή του κατάσταση:Έκθεση στο φως: Το κρασί είναι ευαίσθητο στην υπεριώδη ακτινοβολία. Είτε πρόκειται για φυσικό φως είτε για έντονο τεχνητό φωτισμό, μπορεί να προκαλέσει οξείδωση και αλλοίωση των αρωμάτων.Ακατάλληλη θερμοκρασία: Υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως και οι απότομες μεταβολές, επηρεάζουν αρνητικά τη σταθερότητα του κρασιού. Η ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης κυμαίνεται στους 12-14°C, με σταθερότητα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(6)
- Άμυνα(31)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(282)
- Εργασία(56)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(489)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(4)
- Πολιτική(628)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.