πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η λύση βρίσκεται στην κατάψυξη, αρκεί να ακολουθήσουμε μερικά απλά βήματα για να τα συντηρήσουμε σωστά. Γιατί να καταψύξουμε φασολάκια; Αγοράζοντας φασολάκια στην εποχή τους, δηλαδή το καλοκαίρι, εξασφαλίζουμε ότι παίρνουμε το προϊόν στην καλύτερή του φάση, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αν τα καταψύξουμε τότε, μπορούμε να τα απολαμβάνουμε ακόμα και μέσα στον χειμώνα με σχεδόν ατόφια τη φρεσκάδα τους. Βήμα-βήμα η διαδικασία κατάψυξης Η κατάψυξη των φασολιών είναι πολύ πιο εύκολη απ' όσο φαντάζεστε. Ακολουθείστε τα παρακάτω στάδια: 1. Προετοιμασία των φασολιών: Ξεκινήστε πλένοντάς τα καλά. Κόψτε τις άκρες τους και αφαιρέστε τυχόν ίνες (κλωστές). Μπορείτε να τα καταψύξετε ολόκληρα ή κομμένα, ανάλογα με τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε στη μαγειρική. 2. Ζεμάτισμα (blanching): Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε αλατισμένο νερό. Το αλάτι όχι μόνο ενισχύει τη γεύση, αλλά βοηθά και στη διατήρηση των θρεπτικών στοιχείων. Στο μεταξύ...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation