Πώς να διατηρήσετε φρέσκα τα φασολάκια, oδηγός για σωστή κατάψυξη
Η λύση βρίσκεται στην κατάψυξη, αρκεί να ακολουθήσουμε μερικά απλά βήματα για να τα συντηρήσουμε σωστά. Γιατί να καταψύξουμε φασολάκια; Αγοράζοντας φασολάκια στην εποχή τους, δηλαδή το καλοκαίρι, εξασφαλίζουμε ότι παίρνουμε το προϊόν στην καλύτερή του φάση, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και γεύση. Αν τα καταψύξουμε τότε, μπορούμε να τα απολαμβάνουμε ακόμα και μέσα στον χειμώνα με σχεδόν ατόφια τη φρεσκάδα τους. Βήμα-βήμα η διαδικασία κατάψυξης Η κατάψυξη των φασολιών είναι πολύ πιο εύκολη απ' όσο φαντάζεστε. Ακολουθείστε τα παρακάτω στάδια: 1. Προετοιμασία των φασολιών: Ξεκινήστε πλένοντάς τα καλά. Κόψτε τις άκρες τους και αφαιρέστε τυχόν ίνες (κλωστές). Μπορείτε να τα καταψύξετε ολόκληρα ή κομμένα, ανάλογα με τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε στη μαγειρική. 2. Ζεμάτισμα (blanching): Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε αλατισμένο νερό. Το αλάτι όχι μόνο ενισχύει τη γεύση, αλλά βοηθά και στη διατήρηση των θρεπτικών στοιχείων. Στο μεταξύ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(13)
- Άμυνα(58)
- Αστυνομικά(103)
- Εκπαίδευση(140)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(528)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(509)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.